OBAVEŠTENJE povodom COVID-19 situacije

Zbog trenutne epidemiološke situacije i preporuka Vlade Republike Srbije, obaveštavamo naše posetioce o merama i procedurama za obilazak lokaliteta koje obavezno treba poštovati.

– Broj osoba u grupi je ograničen. Ukoliko je za odredjenu satnicu prodat maksimalno predvidjen broj ulaznica, svi ostali posetioci moraće da sačekaju neku od narednih satnica za obilazak lokaliteta u pratnji vodiča u kojoj ima slobodnih mesta. Iz tog razloga ne preporučujemo dolazak na lokalitet za poslednji obilazak u 17h, pre svega zbog ograničenog broja osoba koji može krenuti sa vodičem. Zbog ove propisane mere, posebno vas molimo za strpljenje i razumevanje.
– Obilasci i dalje počinju na svakih sat vremena, ali je broj osoba u grupama ograničen.
(Prvi obilazak sa vodičem je u 9h, a poslednji u 17h, izmedju, grupe polaze na pun sat.) Zadržavanje u taverni i suvenirnici je svedeno na minimum. Nakon kupovine ulaznica, suvenira i pića, potrebno je napustiti zatvorene prostorije i obilazak sačekati u bašti ili lokalitetu gde je predvidjen početak ture sa vodičem, o čemu ćete dobiti konkretne informacije u suvenirnici
– Obavezno je nošenje maski tokom celog obilaska
– Obavezno je držanje fizičke distanece od najmanje 1,5m izmedu osoba
Ove mere su donete isključivo radi povećanja bezbednosti svih posetilaca Viminacijuma. Viminacijum je uvek bio i biće otvoren za posetioce, ali u ovom periodu, na prvom mestu nam je bezbednost kako turista tako i zaposlenih, i iz tog razloga vas molimo za saradnju, strpljenje i razumevanje. Za sve dodatne informacije i objašnjenja možete nas kontaktirati na broj 062/232-209 ili putem meila vimkost@gmail.com . O svim promenama bićete blagovremeno obavešteni na našoj zvaničnoj stranici.